Турция

Стандартен уикенд в Истанбул -Всеки четвъртък - 140 лева

Стандартен уикенд в Истанбул -Всеки четвъртък - 140 лева

✔Транспорт България -Турция (Истанбул) -България с лицензиран туристически автобус или микробус; ✔Пътни, магистрални и гранични такси; ✔2 нощувки в съответната категория хотел; ✔2 закуски в съответната категория хотел; ✔Класически тур - Пешеходна разходка из историческия център на Истанбул; ✔Посещение на Капалъ Чарши; ✔Посещение на Историческия Хиподрум; ✔Посещение на Синята Джамия; ✔Посещение на Мол „FORUM” на територията на който се намират множество магазини, между които PRAKTIKER, магазин IKEA, сензационния "Sea Life Akvarium"(без включен билет); ✔Кратък престой в град Одрин; Пътуващи по линия Варна, Слънчев Бряг и Бургас нямат посещение на Одрин. Посещава се град Къркларели; ✔Възможност за посещение на одринската Капълъ Чарши; ✔Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Истанбул.

Икономичен уикенд до Истанбул - автобусна екскурзия

Икономичен уикенд до Истанбул - автобусна екскурзия

✔Транспорт България -Турция (Истанбул) -България с лицензиран туристически автобус или микробус; ✔Пътни, магистрални и гранични такси; ✔2 нощувки в съответната категория хотел; ✔2 закуски в съответната категория хотел; ✔Трансфер до Мол „FORUM” на територията на който се намира сензационния "Sea Life Akvarium"(без включен билет); ✔Кратък престой в град Одрин; Пътуващи по линия Варна, Слънчев Бряг и Бургас нямат посещение на ✔Одрин посещава се град Къркларели; ✔Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Истанбул.

Екскурзия до магнетичния Истанбул - 116 лева

Екскурзия до магнетичния Истанбул - 116 лева

✔Транспорт България -Турция (Истанбул) -България с лицензиран туристически автобус или микробус; ✔Пътни, магистрални и гранични такси; ✔2 нощувки в съответната категория хотел; ✔2 закуски в съответната категория хотел; ✔Трансфер до Мол „FORUM” на територията на който се намира сензационния "Sea Life Akvarium"(без включен билет); ✔Кратък престой в град Одрин; Пътуващи по линия Варна, Слънчев Бряг и Бургас нямат посещение на Одрин. Посещава се град Къркларели; ✔Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Истанбул.

Екскурзии до Кападокия

Екскурзии до Кападокия

Страна на причудливи земни форми, скални манастири и подземни градове. Тук се сливат природа и история, реалност и съвремие.

Одрин за един ден

Одрин за един ден