Швейцария

Швейцария /самолет/

Швейцария /самолет/

Екскурзията включва 1 нощувка в Женева, 1 нощувка в околностите на Женева, 1 нощувка в или в околностите на Берн или Люцерн, 2 нощувки в Цюрих, богата екскурзоводска програма в Женева, Веве, Монтрьо, замъка Шийон, Берн, Люцерн, Цюрих. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се с „Луфтханза” през Мюнхен или Франкфурт, с „Австрийски Авиолинии” през Виена, с „Алиталия” през Милано или с „Ер Франс” през Париж. Вътрешните трансфери в Швейцария се извършват с автобус.

Швейцария - Австрия /самолет/

Швейцария - Австрия /самолет/

Екскурзията включва 1 нощувка в Женева, 1 нощувка в околностите на Женева, 1 нощувка в или в околностите на Берн или Люцерн, 1 нощувка в Цюрих, 1 нощувка в околностите на Залцбург и 1 нощувка в централно разположен хотел в Залцбург, богата екскурзоводска програма в Женева, Веве, Монтрьо, замъка Шийон, Берн, Люцерн, Цюрих, Вадуц, Инсбрук, Залцбург. Нощувките са в хотели три звезди. Лети се с „Луфтханза” през Мюнхен/Франкфурт или с „Австрийските Авиолинии” през Виена. Вътрешните трансфери в Швейцария и Австрия се извършват с автобус.

Очарованието на Швейцария /автобус/

Очарованието на Швейцария /автобус/

Транспорт с комфортен туристически автобус 1 нощувка със закуска в хотел *** в Любляна / Постойна, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Милано, 2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Базел / Люцерн / Цюрих 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Инсбрук, Пешеходни разходки в Лугано, Женева, Лозана, Люцерн, Цюрих, Шафхаузен и Инсбрук Фотопауза при водопада на Рейн (входната такса се заплаща допълнително)

Алпийска фантазия /автобус/

Алпийска фантазия /автобус/

Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар), 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Филах / Клагенфурт, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Инсбрук, 2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Интерлакен/ Люцерн / Цюрих 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Женевското езеро, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Бергамо / Бреша, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Загреб, Пешеходни разходки в Инсбрук, Вадуц, Цюрих, Люцерн, Берн, Женева, Лозана, Цермат, Верона, Такса за преминаване през панорамния алпийски път през националния парк "Хое Тауерн"

Швейцарска приказка /автобус/

Швейцарска приказка /автобус/

Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар), 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Любляна / Постойна, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Лугано / Люцерн, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Женевското езеро, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Инсбрук, Пешеходни разходки в Лугано, Люцерн, Женева, Лозана, Цюрих и Инсбрук

Швейцария – Австрия /автобус/

Швейцария – Австрия /автобус/

Екскурзията е деветдневна и включва 1 нощувка в околностите на Загреб, 2 нощувки в околностите на Женева, 1 нощувка в или в околностите на Берн или Люцерн, 1 нощувка в Цюрих или околности, 1 нощувка в или в околностите на Залцбург и богата екскурзоводска програма в Загреб, Лозана, Женева, Веве, Монтрьо, замъка Шийон, Берн, Люцерн, Цюрих, Лихтенщайн, Инсбрук, Залцбург. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 2 или 3 звезди.

Цюрих – Люцерн – Женева – Лозана – Залцбург – Милано /автобус/

Цюрих – Люцерн – Женева – Лозана – Залцбург – Милано /автобус/

Екскурзията включва 1 нощувка в околностите на Залцбург, 1 нощувка в района на Цюрих или Люцерн, 1 нощувка в района на Женева или Лозана, 1 нощувка в околностите на Милано и богата екскурзоводска програма в Залцбург, Лихтенщайн, Цюрих, Люцерн, Женева, Лозана, Монтрьо, замъка Шийон , Милано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 2 или 3 звезди.