Швеция

Столиците на Скандинавия и Зогнефиорд /автобус/

Столиците на Скандинавия и Зогнефиорд /автобус/

Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар), 1 нощувка със закуска в хотел "Chopin" *** (или подобен) в района на Братислава, 1 нощувка със закуска в хотел "Ibis Hotel Dresden" *** (или подобен) в района на Дрезден, 1 нощувка със закуска в хотел "Panorama Inn Hotel" *** (или подобен) в района на Хамбург, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Малмьо,1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Стокхолм, 2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Осло, 1 нощувка със закуска в хотел "Comfort Hotel Lichtenberg" *** (или подобен) в района на Берлин, 1 нощувка със закуска в хотел *** в Прага, 1 нощувка със закуска в хотел "Budapest" *** (или подобен) в Будапеща 2 нощувки (без закуски) във вътрешни каюти за четирима (туристическа класа) на круизен кораб по маршрут Стокхолм - Хелзинки - Стокхолм 1 нощувка със закуска и вечеря на блок-маса с 1 напитка (бира, чаша вино или сок) във вътрешна каюта за четирима (туристическа класа) на круизен кораб по маршрут Осло - Копенхаген Билет за ферибот Путгарден - Родби в туристическа класа, Билет за ферибот Гедзер - Росток в туристическа класа, Туристическа програма с местен екскурзовод в Берлин, Стокхолм, Осло, Копенхаген и Хелзинки Пешеходни разходки в Малмьо, Дрезден и Хамбург, Еднодневна екскурзия до Зогнефиорд (разходката с корабче се заплаща допълнително)

Цяла Скандинавия с Берген /автобус/

Цяла Скандинавия с Берген /автобус/

Екскурзията е петнадесетдневна и включва 1 нощувка в Будапеща, 1 нощувка в Берлин, 2 нощувки в Копенхаген, 2 нощувки в Стокхолм, 2 нощувки в Осло, 2 нощувки в Берген, 1 нощувка в Хелзингборг, 1 нощувка във Виена и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Берлин, Малмьо, Стокхолм, Осло, Согнефиорд, Гьотеборг, Берген, Хелзингор – замъка Кронборг, Копенхаген, Виена. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Сиянието на Севера /автобус/

Сиянието на Севера /автобус/

Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар), 1 нощувка със закуска в хотел *** в Прага, 1 нощувка със закуска в хотел "Comfort Hotel Lichtenberg" *** (или подобен) в района на Берлин, 2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Копенхаген, 2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Стокхолм, 3 нощувки със закуски в хотел *** в района на Осло, 1 нощувка със закуска в хотел "Ibis Hotel Dresden" *** (или подобен) в района Дрезден, 1 нощувка със закуска в хотел "Budapest" *** (или подобен) в Будапеща, Билет за ферибот Росток - Гедзер - Росток или Росток - Гедзер - Родби - Путгарден в туристическа класа, Билет за ферибот Хелсингбори - Хелзингор в туристическа класа, Туристическа програма с местен екскурзовод в Берлин, Стокхолм, Осло и Копенхаген, Пешеходни разходки в Росток, Малмьо, Гьотеборг, Дрезден и Бърно, Фотопауза при замъка "Кронборг" в Хелзингор

Цяла Скандинавия /автобус/

Цяла Скандинавия /автобус/

Екскурзията е четиринадесетдневна и включва 1 нощувка в Будапеща, 1 нощувка в Берлин, 2 нощувки в Копенхаген, 2 нощувки в Стокхолм, 3 нощувки в Осло, 1 нощувка в Хелзингборг, 1 нощувка във Виена и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Берлин, Малмьо, Стокхолм, Осло, Согнефиорд, Гьотеборг, Хелзингор – замъка Кронборг, Копенхаген, Виена. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Цяла Скандинавия с Берген /самолет/

Цяла Скандинавия с Берген /самолет/

Екскурзията включва 3 нощувки в Копенхаген, 2 нощувки в Стокхолм, 2 нощувки в Осло, 2 нощувки в Берген, 1 нощувка в Хелзингборг и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Копенхаген, Малмьо, Стокхолм, Осло, Согнефиорд, Берген, Гьотеборг. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, с „Австрийски Авиолинии” през Виена или с „Луфтханза” през Мюнхен или Франкфурт. Вътрешните трансфери в Дания, Швеция и Норвегия се извършват с автобус.

Цяла Скандинавия /самолет/

Цяла Скандинавия /самолет/

Екскурзията включва 3 нощувки в Копенхаген, 2 нощувки в Стокхолм, 3 нощувки в Осло, 1 нощувка в Хелзингборг и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Копенхаген, Малмьо, Стокхолм, Осло, Согнефиорд, Гьотеборг. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, с „Австрийски Авиолинии” през Виена или с „Луфтханза” през Мюнхен или Франкфурт. Вътрешните трансфери в Дания, Швеция и Норвегия се извършват с автобус.