Дания

Копенхаген – Малмьо – Брюксел – Амстердам – Хамбург – Виена – Залцбург /автобус/

Копенхаген – Малмьо – Брюксел – Амстердам – Хамбург – Виена – Залцбург /автобус/

Екскурзията включва 1 нощувка във Виена, 1 нощувка в Брюксел, 1 нощувка в Амстердам или в околностите на Амстердам, 2 нощувки в Хамбург, 2 нощувки в Копенхаген или в околностите на Копенхаген, 1 нощувка в Залцбург или околности и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Виена, Аахен, Брюксел, Амстердам, Хамбург, Копенхаген, Малмьо, Залцбург. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Цяла Скандинавия /автобус/

Цяла Скандинавия /автобус/

Екскурзията е четиринадесетдневна и включва 1 нощувка в Будапеща, 1 нощувка в Берлин, 2 нощувки в Копенхаген, 2 нощувки в Стокхолм, 3 нощувки в Осло, 1 нощувка в Хелзингборг, 1 нощувка във Виена и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Берлин, Малмьо, Стокхолм, Осло, Согнефиорд, Гьотеборг, Хелзингор – замъка Кронборг, Копенхаген, Виена. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Цяла Скандинавия с Берген /автобус/

Цяла Скандинавия с Берген /автобус/

Екскурзията е петнадесетдневна и включва 1 нощувка в Будапеща, 1 нощувка в Берлин, 2 нощувки в Копенхаген, 2 нощувки в Стокхолм, 2 нощувки в Осло, 2 нощувки в Берген, 1 нощувка в Хелзингборг, 1 нощувка във Виена и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Берлин, Малмьо, Стокхолм, Осло, Согнефиорд, Гьотеборг, Берген, Хелзингор – замъка Кронборг, Копенхаген, Виена. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Копенхаген – Малмьо – Брюксел – Амстердам – Хамбург /самолет/

Копенхаген – Малмьо – Брюксел – Амстердам – Хамбург /самолет/

Екскурзията включва 2 нощувки в Брюксел, 1 нощувка в Амстердам или в околностите на Амстердам, 2 нощувки в Хамбург, 3 нощувки в Копенхаген, и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Брюксел, Амстердам, Хамбург, Копенхаген, Малмьо. Настаняването е в хотели 3 звезди на база нощувка и закуска. Лети се с авиокомпания „България Ер”, с „Австрийски Авиолинии” през Виена или с „Луфтханза” през Мюнхен или Франкфурт. Вътрешните трансфери в Белгия, Холандия, Германия и Дания се извършват с автобус.

Цяла Скандинавия /самолет/

Цяла Скандинавия /самолет/

Екскурзията включва 3 нощувки в Копенхаген, 2 нощувки в Стокхолм, 3 нощувки в Осло, 1 нощувка в Хелзингборг и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Копенхаген, Малмьо, Стокхолм, Осло, Согнефиорд, Гьотеборг. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, с „Австрийски Авиолинии” през Виена или с „Луфтханза” през Мюнхен или Франкфурт. Вътрешните трансфери в Дания, Швеция и Норвегия се извършват с автобус.

Цяла Скандинавия с Берген /самолет/

Цяла Скандинавия с Берген /самолет/

Екскурзията включва 3 нощувки в Копенхаген, 2 нощувки в Стокхолм, 2 нощувки в Осло, 2 нощувки в Берген, 1 нощувка в Хелзингборг и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Копенхаген, Малмьо, Стокхолм, Осло, Согнефиорд, Берген, Гьотеборг. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, с „Австрийски Авиолинии” през Виена или с „Луфтханза” през Мюнхен или Франкфурт. Вътрешните трансфери в Дания, Швеция и Норвегия се извършват с автобус.