Франция

LAST MINUTE - ВЕЛИКДЕН В ПАРИЖ - 590 лева /самолет/

LAST MINUTE - ВЕЛИКДЕН В ПАРИЖ - 590 лева /самолет/

✔Самолетен билет София – Бове/ Париж – София, с директен полет на авиокомпания Wizz Air ✔Летищни такси ✔Голям салонен багаж до 10 кг. с размери 56x45x25 см ✔Трансфер летище – хотел – летище ✔3 нощувки със закуски в хотел Hi Park Villette 4* ✔Обзорна екскурзия на Париж ✔Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро ✔Представител на български език, за целия престой

Париж – Виена – Залцбург – икономичен вариант /автобус/

Париж – Виена – Залцбург – икономичен вариант /автобус/

Екскурзията е десетдневна и включва 3 нощувки в Париж, 1 нощувка във Виена, 1 нощувка в Залцбург или околности и богата екскурзоводска програма в Париж, Виена, Мюнхен, Залцбург. Настаняването е на база нощувка със закуска като във Виена и в Залцбург е в хотели 3 или 2 звезди, а в Париж – в периферен хотел от веригата Formule 1.

Париж – Виена – Залцбург – стандартен вариант /автобус/

Париж – Виена – Залцбург – стандартен вариант /автобус/

Екскурзията е десетдневна и включва 3 нощувки в Париж, 1 нощувка във Виена, 1 нощувка в или околности Залцбург и богата екскурзоводска програма в Париж, Виена, Мюнхен, Залцбург. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Хотелът в Париж е разположен в близост до спирка на метрото.

Париж – Замъците по Лоара – Мон Сен Мишел – Южна Франция – Италия /автобус/

Париж – Замъците по Лоара – Мон Сен Мишел – Южна Франция – Италия /автобус/

Екскурзията е тринадесетдневна и включва 1 нощувка в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, района на Тревизо или Падуа), 3 нощувки в Париж, 1 нощувка близо до Мон Сен Мишел, 1 нощувка в Тур или околности, 1 нощувка в областта на Бурж, Монтлюсон, Виши или друго градче по долината на Лоара, 1 нощувка в Ница, 1 нощувка в района на Монтекатини Терме и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Париж, двореца Фонтенбло, двореца Версай, Мон Сен Мишел, замъците Виландри, Шенонсо, Шеверни, Шамбор, Ница (в Ница е предвидена само разходка по „Променад де-з-Англе”), Монако и Монте Карло, Венеция, Флоренция. Нощувките са на база нощувка със закуска и са в хотели 3 или 2 звезди, с изключение на нощувката в района на Мон Сен Мишел, която е в хотел от веригата Formule 1.

Париж без нощен преход /автобус/

Париж без нощен преход /автобус/

Екскурзията е десетдневна и включва 2 нощувки в Загреб (околности), 1 нощувка в Страсбург (периферия), 4 нощувки в Париж, 1 нощувка в околностите на Лион, 1 нощувка в района на Милано/ Бергамо/ Бреша и богата екскурзоводска програма в Страсбург, Париж, Лион, Торино, Падуа. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Франция – Швейцария /автобус/

Франция – Швейцария /автобус/

Екскурзията е десетдневна и включва 1 нощувка в Загреб (околности), 1 нощувка в Страсбург (периферия), 3 нощувки в Париж, 2 нощувки в околностите на Женева на френска или швейцарска територия, 1 нощувка в околностите на Милано и богата екскурзоводска програма в Страсбург, Париж, замъка Фонтенбло, Дижон, Женева, Лозана, Веве, Монтрьо, замъка Шийон и Милано. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Една седмица в Париж /автобус/

Една седмица в Париж /автобус/

Екскурзията е тринадесетдневна и включва 1 нощувка във Виена, 6 нощувки в Париж, 1 нощувка в Залцбург или околности и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Виена, Париж, Мюнхен, Залцбург. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Френска ривиера /автобус/

Френска ривиера /автобус/

Седемдневна прграма с автобус. Преоткрийте традиционните градчета, с аромат на цитруси, обгърнати от морска зеленина, докато разглеждате красивата и обаятелна Френска Ривиера.

Париж – Нормандия /автобус/

Париж – Нормандия /автобус/

Екскурзията е тринадесетдневна и включва 1 нощувка в Загреб (околности), 1 нощувка в Страсбург (периферия), 3 нощувки в Париж, 1 нощувка в околностите на Сен Мало или Мон Сен Мишел, 1 нощувка в околностите на Довил/Трувил, 1 нощувка в околностите на Хавър, 1 нощувка в околностите на Руан, 1 нощувка в околностите на Женева на френска територия, 1 нощувка в околностите на Милано и богата екскурзоводска програма в Страсбург, Париж, Сен Мало, Мон Сен Мишел, Довил, Трувил, Онфльор, Етрета, Хавър, Руан, Дижон, Женева и Милано. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Париж – приказка без край /автобус/

Париж – приказка без край /автобус/

Дванадесет дневна екскурзия с автобус. Едно вълнуващо пътешествие до Париж – градът на любовта, което ще бъде допълнено със красивите замъци по Лоара и едни от най-забележителните градове в Европа като Залцбург, Страсбург, Женева, Лозана и Милано.

Лазурен бряг /автобус/

Лазурен бряг /автобус/

Шестдневна екскурзия с автобус. Екскурзия, на която ще имате възможност да посетите най-красивите градове в Северна Италия и да се полюбувате на прекрасната природа на Лазурния бряг.

Париж – Брюксел – Амстердам – Виена /автобус/

Париж – Брюксел – Амстердам – Виена /автобус/

Екскурзията е единадесетдневна и включва 1 нощувка в Загреб (околности), 1 нощувка в Страсбург (периферия), 2 нощувки в Париж, 2 нощувки в Брюксел, 1 нощувка в Амстердам или околности, 1 нощувка във Виена или околности и богата екскурзоводска програма в Страсбург, Париж, Брюксел, Антверпен, Амстердам, манастира в Мелк, Виена. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Прованс /автобус/

Прованс /автобус/

Екскурзията е деветдневна и включва 1 нощувка в района на Милано, 1 нощувка в Екс-ан-Прованс или околности, 1 нощувка в Оранж или околности, 1 нощувка в Ним или околности, 1 нощувка в Марсилия или околности, 1 нощувка в Загреб и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Антиб, Екс-ан-Прованс, манастира Абеи дьо Сенанк, Шатоньоф-дю-Пап, Оранж, Авиньон, Пон дю Гар, Ним, Арл, Салон-дьо-Прованс, Марсилия, разходка в Триест. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди или от веригите „Етап” или „Премиер клас”.

Париж – „Mon Amour“ /автобус/

Париж – „Mon Amour“ /автобус/

Десетдневна екскурзия с автобус. Отдайте се на веселието във френската столица – един красив град известен, както със своята елегантност, мода, романтика и кулинарно изкуство, така и дом на някои от най-известните забележителности в света.

Париж и Бенелюкс /автобус/

Париж и Бенелюкс /автобус/

Транспорт с комфортен туристически автобус. 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Залцбург, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Страсбург, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Брюксел, 2 нощувки със закуски в хотел „Comfort Bobigny“ **+ (или подобен) в периферията на Париж (в близост до спирка на градския транспорт), 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Хага / Амстердам, 1 нощувка със закуска в хотел *** в Прага, 1 нощувка със закуска в хотел „Budapest“ *** (или подобен) в Будапеща

Париж – шестдневна /самолет/

Париж – шестдневна /самолет/

Екскурзията включва 5 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”.Самолетен билет, Летищни такси, Трансфер, Съответният брой нощувки със закуски в избрания хотел, Транспорт с автобус по програмата, Екскурзоводски услуги.

Париж – уикенд /самолет/

Париж – уикенд /самолет/

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”.Самолетен билет,Летищни, такси, Трансфер, Съответният брой нощувки със закуски в избрания хотел, Транспорт с автобус по програмата, Екскурзоводски услуги.

Париж – петдневна /самолет/

Париж – петдневна /самолет/

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”.Самолетен билет, Летищни такси, Трансфер, Съответният брой нощувки със закуски в избрания хотел, Транспорт с автобус по програмата, Екскурзоводски услуги.

Една седмица в Париж /самолет/

Една седмица в Париж /самолет/

Екскурзията включва 7 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”.Самолетен билет, Летищни такси, Трансфер, Съответният брой нощувки със закуски в избрания хотел, Транспорт с автобус по програмата, Екскурзоводски услуги.

Париж – Евродисни /самолет/

Париж – Евродисни /самолет/

Екскурзията включва 5 нощувки със закуски в Париж в хотел в центъра на града и 2 в Евродисни, трансфери летище-хотел в Париж/хотел в Париж-хотел в Евродисни/ хотел в Евродисни-летище, богата екскурзоводска програма на български, тридневна карта за Евродисни (с нея ползвате неограничено всички атракции в парка Дисниленд и в Диснистудио). Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”.