Белгия

Бенелюкс – в сърцето на Европа – Отстъпки за ранни записвания! /самолет/

Бенелюкс – в сърцето на Европа – Отстъпки за ранни записвания! /самолет/

Самолетен билет и летищни такси София - Брюксел (Шарлероа) - София на авиокомпания "Wizz air" с включен малък ръчен салонен багаж с размери 42/32/25 см, Групов трансфер летище - хотел - летище,Транспорт по описания маршрут с комфортен туристически автобус, 2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Брюксел, 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Мехелен / Антверпен, 2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Амстердам, Панорамна обиколка на Брюксел, Туристическа програма в Люксембург, Антверпен, Хага, Делфт, Амстердам, Гент и Брюж

Белгия – Холандия – вариант 2 /самолет/

Белгия – Холандия – вариант 2 /самолет/

Екскурзията включва 3 нощувки в Брюксел, 1 нощувка в или околностите на Ротердам или Хага, 3 нощувки в Амстердам, разглеждане с екскурзовод забележителностите на Брюксел, Гент, Брюж, Антверпен, Ротердам, Хага, Утрехт, Амстердам. Настаняването е в хотели 3 звезди на база нощувка и закуска. Лети се с авиокомпания „България Ер”, „Луфтханза”, „Австрийски Авиолинии” или „Ер Франс”. Вътрешните трансфери в Белгия и Холандия се извършват с автобус.

Белгия – Холандия – вариант 1 /самолет/

Белгия – Холандия – вариант 1 /самолет/

Екскурзията включва 3 нощувки в Брюксел, 3 нощувки в Амстердам и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Брюксел, Гент, Брюж, Антверпен, Ротердам, Амстердам. Настаняването е в хотели 3 звезди на база нощувка и закуска. Лети се с авиокомпания „България Ер”, „Луфтханза”, „Австрийски Авиолинии” или „Ер Франс”. Вътрешните трансфери в Белгия и Холандия се извършват с автобус.

Белгия – Холандия – вариант 2 /автобус/

Белгия – Холандия – вариант 2 /автобус/

Екскурзията е дванадесетдневна и включва 1 нощувка във Виена, 2 нощувки в Брюксел, 1 нощувка в или околностите на Ротердам или Хага, 2 нощувки в Амстердам или околности, 1 нощувка в Залцбург или околности, разглеждане с екскурзовод забележителностите на Виена, Аахен, Брюксел, Гент, Брюж, Антверпен, Ротердам, Хага, Утрехт, Амстердам, Мюнхен, Залцбург. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Белгия – Холандия – вариант 1 /автобус/

Белгия – Холандия – вариант 1 /автобус/

Екскурзията включва 1 нощувка във Виена, 2 нощувки в Брюксел, 2 нощувки в Амстердам или околности, 1 нощувка в Залцбург или околности, разглеждане с екскурзовод забележителностите на Виена, Аахен, Брюксел, Гент, Брюж, Антверпен, Ротердам, Амстердам, Мюнхен, Залцбург. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.