Европейско първенство по футбол – Осминафинал 2021 /Букурещ/ – 665 лева на 27.06 от Стара Загора

Дати на отпътуване: 27.06.2021

Цена: 665 лева

ДЕН 1:
5:00 Отпътуване от Стара Загора – В.Търново – Бяла – Русе – Букурещ. Регламентирани почивки по пътя. Около обяд пристигане в Румънската столица, наричана от мнозина Малкия Париж, тук очаква спираща дъха архитектура и втората по големина административна сграда в света – Румънския Парламент. 

Настаняване в хотел и свободен следобед за посещение на забележителности или целодневно посещение на Therme Spa Bucuresti  – най-големия закрит термален комплекс в Европа – състои се от  3 закрити тематично обособени зони, както и открита част с басейни и плаж. 

Свободна вечер. Нощувка.

ДЕН 2:
Закуска. 

Свободен предиобед за организирано или самостоятелно посещение на забележителности. Ще имаме възможност да се потопим в завладяващата атмосфера на ЕВРО 2021.
Фотопауза пред Парламента и трансфер до Арена Национала за посещение на Осминафинал футболна среща от  Европейско първенство по футбол 2021
След приключване на футболната среща потегляне към Стара Загора. Пристигане късно през нощта.

ВАЖНО!
– С подписването на Договор за Туристическо пътуване, туриста предплаща 50% стойността на пътуването в това число Билет за посещение на спортно събитие.
– Остатъка се доплаща 7 работни дни преди отпътуването.
– При промяна на пандемичната обстановка и провеждане на състезанието при закрити врата (т.е. без публика) всички предплатени билети ще бъдат анулирани и сумите ще бъдат възстановени!
– При отказ на туриста да пътува, но състезанието се провежда с публика, билетите НЕ могат да бъдат анулирани и сумите няма да бъдат възстановени!

В тази връзка препоръчваме на всички туристи, по всички програми  в срок от 3 работни дни след записването за екскурзия или почивка да сключват застраховка Отмяна на пътуване.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

  • транспорт с луксозен туристически автобус
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3/4* с удобна локация
  • билет за футболна среща от ЕВРО 2021
  • медицинска застраховка с разширено покритие на стойност 5000 евро

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

  • разходи за обяд и вечеря
  • входни такси за културни обекти в т.ч. Терме Спа
  • други разходи от личен характер